Bouwkavels De Naturij

De laatste vier bouwkavels van Park Suyderwijk

Op de kavels van De Naturij heeft u alle vrijheid om uw eigen woning te ontwerpen. De bouw kunt u zelf coördineren of overlaten aan een expert. Ook heeft u alle ruimte om te leven en eventueel te werken, want een kantoor of praktijk aan huis is ook mogelijk. Buiten heeft u volop bewegingsvrijheid in uw grote tuin omgeven door water en/of groen, maar ook dankzij de parkachtige ruime opzet van Park Suyderwijk. Hier wilt u wonen, spelen, werken… leven! Grijp uw kans om een van de vier vrije kavels te bemachtigen van dit  kleinschalige nieuwbouwproject.


De vier bouwkavels van De Naturij zijn de laatste van Park Suyderwijk. De laatste vier mogelijkheden dus om op dit bijzonder mooie plekje in Drachten te wonen! Bekijk de Kavelkaart voor de actuele beschikbaarheid, prijs en grootte per kavel.

De Naturij

Zelf bouwen in De Naturij betekent:

- Ruime bouwkavels van circa 590 tot ruim 730 m²
- Kavels omgeven door groen en/of water
- Uitstekende ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen
- Gelegen in prachtige wijk met hoogwaardige openbare inrichting
- Vrije keuze in architectuur van vrijstaande woning met schuine kap
- Ruimte voor wonen-werken (praktijk of kantoor aan huis mogelijk)
 

De vanafprijs van de kavels is € 167.500,- v.o.n.

Zelf bouwen op uw favoriete kavel

In 5 stappen naar uw droomhuis

Op de kavels van De Naturij heeft u alle ruimte om uw droomhuis te ontwerpen en te bouwen. Spannend, maar we maken het graag voor u iets minder spannend. In dit handige stappenplan ziet u precies wat u kunt verwachten in het proces van kavel kiezen tot wonen in het huis dat helemaal bij u past.

Kavelkaart

Ontdek uw favoriete kavel

Klik op de button hieronder om de beschikbaarheid, prijs en grootte per kavel te bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de beschikbare kavels op locatie te komen bekijken.

Bekijk Kavelkaart