Bouwkavels De Naturij

De laatste vier bouwkavels van Park Suyderwijk

Op de kavels van De Naturij heeft u alle vrijheid om uw eigen woning te ontwerpen. De bouw kunt u zelf coördineren of overlaten aan een expert. Ook heeft u alle ruimte om te leven en eventueel te werken, want een kantoor of praktijk aan huis is ook mogelijk. Buiten heeft u volop bewegingsvrijheid in uw grote tuin omgeven door water en/of groen, maar ook dankzij de parkachtige ruime opzet van Park Suyderwijk. Hier wilt u wonen, spelen, werken… leven! 

De afgelopen tijd is de verkoop van de vrije bouwkavels van De Naturij succesvol verlopen. Wij kunnen dan ook met trots melden dat inmiddels alles vier de kavels verkocht zijn. Daarmee is zowel het deelplan De Naturij als het project Park Suyderwijk voor 100% verkocht! Wij wensen alle kopers veel succes met de realisatie van hun droomwoning.

De Naturij

Zelf bouwen in De Naturij betekent:

- Ruime bouwkavels van circa 590 tot ruim 730 m²
- Kavels omgeven door groen en/of water
- Uitstekende ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen
- Gelegen in prachtige wijk met hoogwaardige openbare inrichting
- Vrije keuze in architectuur van vrijstaande woning met schuine kap
- Ruimte voor wonen-werken (praktijk of kantoor aan huis mogelijk)

Zelf bouwen op een kavel

In 5 stappen naar uw droomhuis

Op een kavel heeft u alle ruimte om uw droomhuis te ontwerpen en te bouwen. Spannend, maar we maken het graag voor u iets minder spannend. In dit handige stappenplan ziet u precies wat u kunt verwachten in het proces van kavel kiezen tot wonen in het huis dat helemaal bij u past.

De locatie

Drachten

Park Suyderwijk ligt in Zuidwest-Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg. Bekijk hier de exacte ligging en ontdek wat u allemaal in de buurt vindt.